
VALENTIJN
feestmenu
MENU 3 | 4 GANGEN
Hapjes (2)
Tartaar van gekonfijte tomaten & basilicum
Mousse van gerookte paling met rode biet
Voorgerecht keuze
Terrine van Schotse zalm en dille,
avocado & Thaise kokos vinaigrette (koud)
- of -
Cannelloni van ossenstaart en truffel ‘ovenschotel’ met parmezaan, paddenstoelen en krokante groene kruiden (warm)
* Extra voorgerecht
Gepocheerde skrei, artisjok en zwarte olijf escabeche.
Klassieke witte wijn jus.
Hoofdgerecht
Mechelse koekoek opgevuld met Serrano ham en spinazie,
klassieke jus met dragon, opgevulde polderaardappel
Dessert
Tarte framboise
ijzerkruid & citroencrème
Koffiegarnituur
Chocoladetruffel met passie vuling
Verse "Madeleines"
Pralines van Goût Fou ( Zele)
Menu 3 gangen (hapjes - 3 gangen - koffiegarnituur) 55
Menu 4 gangen* (hapjes - 4 gangen - koffiegarnituur) 67
Apart bij te bestellen
Pasta King krab 29
Vol au vent, klassiek met aardappelkroketjes 24
Normandische tongrolletjes 29
Witloofsoep (liter) 8
Tomatenroomsoep (liter) 8
Begeleidende wijnen
Aangepaste wijnen (geselecteerd door Fijne Wijnen Goossens, Zele)
Borgo Molino This Cuvée, Italië (spumante) 16
Champagne Cattier Brut Icône 29,5
Aangepaste wijnen (2x wit, 1x rood) 41
af te halen op
vrijdag 12 en zaterdag 13 februari tussen 14 en 17 uur
zondag 14 februari tussen 11.30 en 14.30 uur
Bij bestelling via e-mail, graag volgende vermelden a.u.b.:
-
menu keuze (3 of 4 gangen) met keuze voorgerecht
-
naam + gsm nummer
-
datum + uur van afhaling