

MENU
Sharing is caring
Loaded nacho’s
(pulled pork, cheddar, guacamole)
Mix mini kroketjes
Tapastoren
Burrata met pesto
12
​
12
24
12
MEET OUR MEAT !
Rib-eye Hereford
Entrecote
Rubia Gallega dry aged
Filet pur / Rossini
Mixed grill
Rundstartaar
-
Klassiek
-
Italiënne
-
Tartufo
Wagyu burger
Cheddar, smokey bacon en
huisgemaakte andalouse
Eendenborstfilet
Portjus, risotto en paddenstoeltjes
​
​
Sauzen: (supplement € 3)
Peper, champignon, béarnaise,
choron, blackwell,
​
Sides:
Frietjes, krieltjes, puree
36
39
​
38/44
28
​
27
28
28
25
​
​
29
STARTERS
Iberico kroketten
Garnaalkroketten
Rundscarpaccio “thaï soy”
Black tiger scampi met chorizo
Tartaar van tomaat met burrata
Tataki van tonijn
Rundstartaar Klassiek
Rundstartaar Italiënne of Tartufo
16
19
16
18
17
19
17
18
FISH
Roggevleugel “Meunière”
met verse tartaarsaus
Op vel gebakken kabeljauw
Sauce vierge, krieltjes en zeekraal
Pasta frutti di mare
28
​
31
​
28
SALADS
Salade geitenkaas
Salade burrata en pesto
24
25
KIDS
Kaaskroketten
Spaghetti Bolognese
Steak met frietjes
14
15
19
SWEET DESSERTS
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Crème brûlée
Quenelle van chocolademousse
Tarte Tatin met vanille-ijs
Koude sabayon met Malibu en gegrilde ananas
12
12
10
10
12
12
Menu Ton Vie
3 gangen • € 54
​
Voorgerechten
(keuze uit)
Rundscarpaccio “thaï soy”
Iberico Kroket
Tartaar van tomaat met burrata
Black tiger scampi met chorizo
•
​
Hoofdgerechten
(keuze uit)
Eendenborstfilet
Risotto, portjus en paddenstoeltjes
- of -
Op vel gebakken kabeljauwhaas
Sauce vierge, zeekraal en krieltjes
- of -
Chef’s meat selection (+€15)
•
​
Desserts
(keuze uit)
Dame Blanche
Koude sabayon van Malibu met gegrilde ananas
Irish, Italian of French coffee
​
LUNCH
Voor- en hoofdgerecht
25
Allergenenkaart beschikbaar in de zaak.
Bereidingen kunnen afwijken.