

MENU
Sharing is caring
Mix mini kroketjes
Camembert uit oven met z’n garnituren
12
24
MEET OUR MEAT !
Rib-eye Hereford
Entrecote
Rubia Gallega dry aged
Filet pur / Rossini
Mixed grill
Rundstartaar
-
Klassiek
-
Italiënne
-
Tartufo
Everzwijnfilet
Boschampignon, rode kool en gratin
Hertenfilet
Witloof, knolselder en jagersaus
Wildragout
Sauzen: (supplement € 3)
Peper, champignon, béarnaise,
choron, blackwell,
Sides:
Frietjes, krieltjes, puree
36
39
38/44
28
27
28
28
29
39
26
STARTERS
Fazantkroketten
Garnaalkroketten
Duo van wildpaté met konfijt
Black tiger scampi met chorizo
Ravioli met boschampignon en geitenkaas
Rundscarpaccio met foie
Rundstartaar Klassiek
Rundstartaar Italiënne of Tartufo
17
19
19
18
19
23
17
18
FISH
Zeetong “Meunière”
met verse tartaarsaus
Schelvishaas
Spitskool, puree en mosterdsausje
Coquilles
Pastinaak, pata negra en truffelpuree
Vispannetje gegratineerd
44
31
36
28
KIDS
Kaaskroketten
Spaghetti Bolognese
Steak met frietjes
14
15
19
SWEET DESSERTS
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Crème brûlée
Mille feuille met bosvruchten
Tarte Tatin met vanille-ijs
Bomba
chocomousse, advocaat, vanille-ijs en slagroom
12
12
10
12
12
12
Menu Ton Vie
3 gangen • € 54
Voorgerechten
(keuze uit)
Duo van wildpaté met konfijt
Fazantkroketten
Ravioli met boschampignon en geitenkaas
Black tiger scampi met chorizo
•
Hoofdgerechten
(keuze uit)
Everzwijnfilet
Boschampignon, rode kool en gratin
- of -
Schelvishaas
Spitskool, puree en mosterdsausje
- of -
Chef’s meat selection (+€15)
•
Desserts
(keuze uit)
Dame Blanche
Millefeuille met bosvruchten
Irish, Italian of French coffee
LUNCH
Voor- en hoofdgerecht
25
Allergenenkaart beschikbaar in de zaak.
Bereidingen kunnen afwijken.