VDH_8440.jpg
VDH_8337_LR.jpg
VDH_8423.jpg

Menu in 4 of 5 gangen

 

1. Ceviche van zwaardvis

passievrucht – leche de tigre

2. Zeelse geitenkaas van het Leenhof

Focaccia – vijg

3. Moules Normandie

Roquefort – spek – appelcider

4.Gebraiseerde kalfswang

Artisjok Barigoule – cantharellen

5.Chocolademousse

Zure mat – kaapse kruisbes

 

Menu 4 gangen (1.2.4.5)  59

Menu 5 gangen (1.2.3.4.5)  68

Aangepaste wijnen tot aan het hoofdgerecht

4 gangen / 5 gangen

29 / 39

Schermafbeelding 2022-07-15 om 15.47.20.png

LUNCH

Voor- en hoofdgerecht

25

OPEN

dinsdag tot zaterdagmiddag telkens vanaf 12u

donderdag, vrijdag en zaterdagavond vanaf 18u