top of page
VDH_8440.jpg
VDH_8337_LR.jpg
VDH_8423.jpg

Menu in 3, 4* of 5** gangen

 

1. Rundstartaar
Rucola - pickles

2. Tomatenrisotto*
Spanakopita – kalamata olijve
n

3. Sot l’y laisse**
Udon noodle - Teriyaki

4. Pieterman 
Mimolette - venke

5.Cuberdon
Geroosterde amandel – gin-tonic

Menu 3 gangen (1.4.5)  54 

Menu 4 gangen (1.2.4.5)  64

Menu 5 gangen (1.2.3.4.5)  74

Aangepaste wijnen tot aan het hoofdgerecht

3/4/5 gangen

18 / 27 / 36

Schermafbeelding 2023-01-25 om 11.43.19.png

LUNCH

Voor- en hoofdgerecht

25

OPEN

dinsdag tot zaterdagmiddag telkens vanaf 12u

donderdag, vrijdag en zaterdagavond vanaf 18u

bottom of page