top of page
tomahawk-steak.jpeg
VDH_8337_LR.jpg

MENU

Sharing is caring

Loaded nacho’s
   (pulled pork, cheddar, jalapeño, salsa) 

Mix mini kroketjes 

Iberico Bellota ham 42 maand 

Tapastoren

Burrata met pesto 

12

12

18

24

12

MEET OUR MEAT !

Rib-eye  Aberdeen 

Entrecote
   dry aged Freygaard Sash AAA

Filet pur / Rossini 

Mixed grill   

Traaggegaarde BBQ spare ribs

Lamskroontje
  Boontjes, asperges en aardappelgratin

Kalfs dunne lende

  Asperges en Bordelaisesaus

Sauzen: (supplement € 3)
Peper, champignon, béarnaise, choron,
blackwell, huisgemaakte kruidenboter

Sides:
Frietjes, loaded fries + €2, krieltjes, puree

36

37

38/44

28

26

36

28

STARTERS

Pulled pork kroketten

Garnaalkroketten 

Taco’s

   (pulled pork en beef barbacoa)

Zalmtartaar met avocado

Dry aged carpaccio

Rundscarpaccio met soya en cashew

Tomatenrisotto

Asperges op z’n Vlaams

16

19

16

18

22

18

14

22/34

FISH

Roggevleugel “Meunière”
   met verse tartaarsaus

Zeebaarsfilet
   Tom kha en sluimererwtjes

Gamba’s al forno

28

32

28

SALADS

Thai Beef salad  

Tagliata met kortgebakken rundsvlees    

Salade burrata en pesto

25

26

25

KIDS

Kaaskroketten 

Spaghetti Bolognese

Steak met frietjes 

14

15

19

SWEET DESSERTS

Dame Blanche    

Coupe Bresilienne  

Crème brûlée

Tiramisu

Tarte Tatin met vanille-ijs 

Koude sabayon met aardbeien 

12

12

10

10

12

12

Menu Ton Vie

3 gangen • € 54

Voorgerechten

(keuze uit)

Taco’s

Asperges op z'n Vlaams

Zalmtartaar

Rundstartaar

Hoofdgerechten

(keuze uit)

Kalfs dunne lende

Asperges en Bordelaisesaus

- of -

ZeebaarsfiletTom Kha en sluimererwtjes

- of -

Chef’s meat selection (+€10)

Desserts

(keuze uit)

Dame Blanche

Koude sabayon met aardbei

Irish, Italian of French coffee

3-gangenmenu

LUNCH

Voor- en hoofdgerecht

25

bottom of page