

MENU
Sharing is caring
Loaded nacho’s
(pulled pork, cheddar, jalapeño, salsa)
Mix mini kroketjes
Iberico Bellota ham 42 maand
Tapastoren
Burrata met pesto
12
12
18
24
12
MEET OUR MEAT !
Rib-eye Aberdeen
Entrecote
dry aged Freygaard Sash AAA
Filet pur / Rossini
Mixed grill
Traaggegaarde BBQ spare ribs
Lamskroontje
Boontjes, asperges en aardappelgratin
Kalfs dunne lende
Asperges en Bordelaisesaus
Sauzen: (supplement € 3)
Peper, champignon, béarnaise, choron,
blackwell, huisgemaakte kruidenboter
Sides:
Frietjes, loaded fries + €2, krieltjes, puree
36
37
38/44
28
26
36
28
STARTERS
Pulled pork kroketten
Garnaalkroketten
Taco’s
(pulled pork en beef barbacoa)
Zalmtartaar met avocado
Dry aged carpaccio
Rundscarpaccio met soya en cashew
Tomatenrisotto
Asperges op z’n Vlaams
16
19
16
18
22
18
14
22/34
FISH
Roggevleugel “Meunière”
met verse tartaarsaus
Zeebaarsfilet
Tom kha en sluimererwtjes
Gamba’s al forno
28
32
28
SALADS
Thai Beef salad
Tagliata met kortgebakken rundsvlees
Salade burrata en pesto
25
26
25
KIDS
Kaaskroketten
Spaghetti Bolognese
Steak met frietjes
14
15
19
SWEET DESSERTS
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Crème brûlée
Tiramisu
Tarte Tatin met vanille-ijs
Koude sabayon met aardbeien
12
12
10
10
12
12
Menu Ton Vie
3 gangen • € 54
Voorgerechten
(keuze uit)
Taco’s
Asperges op z'n Vlaams
Zalmtartaar
Rundstartaar
•
Hoofdgerechten
(keuze uit)
Kalfs dunne lende
Asperges en Bordelaisesaus
- of -
ZeebaarsfiletTom Kha en sluimererwtjes
- of -
Chef’s meat selection (+€10)
•
Desserts
(keuze uit)
Dame Blanche
Koude sabayon met aardbei
Irish, Italian of French coffee
LUNCH
Voor- en hoofdgerecht
25