top of page
tomahawk-steak.jpeg
VDH_8337_LR.jpg

MENU

Sharing is caring

Mix mini kroketjes 

Camembert uit oven met z’n garnituren

12

24

MEET OUR MEAT !

Rib-eye  Hereford 

Entrecote
   Rubia Gallega dry aged

Filet pur / Rossini 

Mixed grill   

Rundstartaar

  • Klassiek

  • Italiënne

  • Tartufo

Everzwijnfilet  
     Boschampignon, rode kool en gratin

Hertenfilet

     Witloof, knolselder en jagersaus

Wildragout      

Sauzen: (supplement € 3)
Peper, champignon, béarnaise,
choron, blackwell, 

Sides:
Frietjes, krieltjes, puree

36

39

38/44

28

27

28

28

29

39

26

STARTERS

Fazantkroketten

Garnaalkroketten 

Duo van wildpaté met konfijt   

Black tiger scampi met chorizo

Ravioli met boschampignon en geitenkaas

Rundscarpaccio met foie

Rundstartaar Klassiek

Rundstartaar Italiënne of Tartufo

17

19

19

18

19

23

17

18

FISH

Zeetong “Meunière”
   met verse tartaarsaus

Schelvishaas
   Spitskool, puree en mosterdsausje

Coquilles

   Pastinaak, pata negra en truffelpuree

Vispannetje gegratineerd

44

31

36

28

KIDS

Kaaskroketten 

Spaghetti Bolognese

Steak met frietjes 

14

15

19

SWEET DESSERTS

Dame Blanche    

Coupe Bresilienne  

Crème brûlée

Mille feuille met bosvruchten  

Tarte Tatin met vanille-ijs 

Bomba
  chocomousse, advocaat, vanille-ijs en slagroom

12

12

10

12

12

12

Menu Ton Vie

3 gangen • € 54

Voorgerechten

(keuze uit)

Duo van wildpaté met konfijt 
Fazantkroketten
Ravioli met boschampignon en geitenkaas
Black tiger scampi met chorizo

Hoofdgerechten

(keuze uit)

Everzwijnfilet

Boschampignon, rode kool en gratin

- of -

Schelvishaas

Spitskool, puree en mosterdsausje

- of -

Chef’s meat selection (+€15)

Desserts

(keuze uit)

Dame Blanche

Millefeuille met bosvruchten

Irish, Italian of French coffee

3-gangenmenu

LUNCH

Voor- en hoofdgerecht

25

Allergenenkaart beschikbaar in de zaak.

Bereidingen kunnen afwijken.

bottom of page