
KERST AFHAALMENU
KERSTMENU
Amuses en brood
-•-
Zalm
Huisgerookt | tataki | furikaké
-•-
Velouté eekhoorntjesbrood
Gerookte eendenfilet | geroosterde amandelen
-•-
Wildragout
Knolselder | zilverui | kroketjes
- of -
Kalkoenrollade
Veenbessen | warme groenten | gratin
- of -
Kreeft in kruidenboter (+25€)
Mini groenten | puree
-•-
Biscuit framboos
Champagnemousse | cremeux witte chocolade
-•-
€ 63 p.p.
KREEFTBEREIDINGEN
Kreeft ± 750 gram
-
Belle Vue
-
Gegratineerd met kruidenboter
-
Thermidor (mosterd, cognac en tomaat)
-
A la nage
-
Teriyaki
Geserveerd met puree of pasta en mini-groenten
€ 65 per kreeft
* * *
VOOR ONZE KLEINE VRIENDEN
-
Stoofvlees
-
Vol au vent
-
Spaghetti Bolognese
-
Pasta met scampi
€ 15 per portie
Bestellen kan via onderstaande knop
tot en met 18 december.
Afhaling op 24/12 van 11 tot 14.30 uur
Prettige Feestdagen
