
KERST AFHAALMENU
KERSTMENU
​
Amuses en brood​​
-•-
​
Zalm
Huisgerookt | tataki | furikaké
-•-
​
Velouté eekhoorntjesbrood
Gerookte eendenfilet | geroosterde amandelen
-•-
​
Wildragout
Knolselder | zilverui | kroketjes
- of -
​
Kalkoenrollade
Veenbessen | warme groenten | gratin
- of -
​
Kreeft in kruidenboter (+25€)
Mini groenten | puree
-•-
​
Biscuit framboos
Champagnemousse | cremeux witte chocolade
-•-
​
€ 63 p.p.
​
​
​
KREEFTBEREIDINGEN
Kreeft ± 750 gram
​​
-
Belle Vue
-
Gegratineerd met kruidenboter
-
Thermidor (mosterd, cognac en tomaat)
-
A la nage
-
Teriyaki
​
Geserveerd met puree of pasta en mini-groenten
​
€ 65 per kreeft
​
* * *
​
VOOR ONZE KLEINE VRIENDEN
​
-
Stoofvlees
-
Vol au vent
-
Spaghetti Bolognese
-
Pasta met scampi
​
​
€ 15 per portie
​
​
​
​
Bestellen kan via onderstaande knop
tot en met 18 december.
Afhaling op 24/12 van 11 tot 14.30 uur
​
​
​
​
​
Prettige Feestdagen
