top of page
framboos1.jpg

2016 - 2022
MENU

2016 - 2022

MENU

vanaf vrijdag 29 april tot 14 mei

 

​

Aperitief

Boechoutse parel - Oud Conynsbergh

 

Amuses

Shot Salmorejo

Pizza bread – tomat, reblochon & olijven

Tartaar van tomaat en nobashi garnaal

Kikkererwt – ricotta schuim, noordzeekrab

 

Menu 5/7-gangen

1 Schotse zalm – avocado – ponzu
°2017
-

2 Cannelloni biet – geitenkaas – ganzenlever
°2020
-

3 Tortellini spinazie – bouillabaisse
°2018
_

4 Bospaddenstoelenrisotto – mangalica – groene kruiden
°2019
-

5 Kalfsfilet – pomme ana – gegrilde asperge – morieljes
°2021
-

6 Gele perzik – snoepjus – witte chocolade
°2019
-

7 Framboos – basilicum
°2018

​

​

​

5 gangen (1.2.3.5.7)            83

Aperitief inbegrepen

​

7 gangen (1.2.3.4.5.6.7)        95

Aperitief inbegrepen

bottom of page