top of page

2016 - 2022
MENU
2016 - 2022
MENU
vanaf vrijdag 29 april tot 14 mei
​
Aperitief
Boechoutse parel - Oud Conynsbergh
Amuses
Shot Salmorejo
Pizza bread – tomat, reblochon & olijven
Tartaar van tomaat en nobashi garnaal
Kikkererwt – ricotta schuim, noordzeekrab
Menu 5/7-gangen
1 Schotse zalm – avocado – ponzu
°2017
-
2 Cannelloni biet – geitenkaas – ganzenlever
°2020
-
3 Tortellini spinazie – bouillabaisse
°2018
_
4 Bospaddenstoelenrisotto – mangalica – groene kruiden
°2019
-
5 Kalfsfilet – pomme ana – gegrilde asperge – morieljes
°2021
-
6 Gele perzik – snoepjus – witte chocolade
°2019
-
7 Framboos – basilicum
°2018
​
​
​
5 gangen (1.2.3.5.7) 83
Aperitief inbegrepen
​
7 gangen (1.2.3.4.5.6.7) 95
Aperitief inbegrepen
bottom of page